Povestea Team Instal


Am pornit la drum în 2006 alături de Romstal, lider în domeniul instalațiilor. De-a lungul anilor am crescut și ne-am adaptat cerințelor și standardelor pieței ajungând astăzi un nume pe piața de profil din zona de Nord a României.

Fie că discutăm de instalații termice, instalații sanitare sau despre cele de climatizare, oferim soluții profesionale, eficiente din punct de vedere energetic și nu în ultimul rând accesibile financiar.

Certificările ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015 demonstrează calitatea și grija pentru detalii, direcțiile după care ne ghidăm activitatea, atât în faza de proiectare cât și în cea de montaj, realizat de către partenerii nostri certificați.

Confortul clienților nostri și protejarea mediului înconjurător sunt premisele de la care pornim fiecare proiect. Oferim soluții prietenoase cu mediul si eficiente din punct de vedere energetic pentru instalații termice, sanitare și climatizare.

Viziunea

Protejarea mediului înconjurător prin adoptarea pe cât posibil a unor soluții ecologice, mai prietenoase cu mediul înconjurător, fără emisii poluante.

Misiunea

Confortul clienților noștri prin soluții profesionale, eficiente energetic și nu în ultimul rând accesibile financiar.

Consultanță

în alegerea echipamentelor și soluțiilor potrivite

Comercializare

echipamente pentru instalații HVAC

Proiectare și montaj

printr-o rețea extinsă de parteneri instalatori

Service

garanție și post garanție. Mentenanță echipamente

+
Ani de experiență
+
Proiecte finalizate
+
Clienți mulțumiți
+
Parteneri instalatori
Beneficiază de avantajele soluțiilor eficiente energetic pentru instalații termice, sanitare și climatizare